Кармазін: До парламентських виборів влада в Києві не зміниться — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кармазін: До парламентських виборів влада в Києві не зміниться

195
Юрій Кармазін, народний депутат України від фракції НУ-НС переконаний, що чинна влада не буде проводити виборів на пост мера Києва і до міської ради, поки не почнуться вибори до Верховної ради, пише УНН.
"Відстежуючи ситуацію за зверненнями громадян, то ситуація нагнітається. Але я не думаю, що влада піде на вибори, не маючи свого кандидата. Найімовірніше Януковичу і його управлінню вигідно тримати на підвісі ситуацію в Києві та підвішеними Попова і міськадміністрацію. Тому, враховуючи це, вибори восени є дуже проблематичними", - переконаний парламентарій.
На думку Кармазіна, до парламентських виборів говорити про зміну влади в Києві не має сенсу. Вибори будуть можливими тільки в тому випадку, якщо Віталій Кличко - головний на сьогоднішній день кандидат у мери столиці - піде на повну співпрацю з владою. Втім, нардеп не дуже вірить у можливість такої співпраці.
"Якщо він піде на такий змову з владою, то це дуже швидко стане зрозуміло, і тоді він може не отримати підтримки людей", - каже Юрій Кармазін.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас