КМДА: Кияни своєчасно оплачують житлово-комунальні послуги — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

КМДА: Кияни своєчасно оплачують житлово-комунальні послуги

Казна та Політика
175
Кияни своєчасно платять за житлово-комунальні послуги. Про це поінформував директор комунального підприємства "Головний інформаційно-обчислювальний центр" Станіслав Каплуненко, повідомили УНН в прес-службі КМДА.
"З лютого діють нові диференційовані тарифи. Якщо раніше поточна оплата становила 80%, то зараз показник оплати - 92%. В жодному з міст немає такого високого показника. Крім того, всі більше киян сплачують комунальні послуги наперед", - сказав Станіслав Каплуненко.
Він зазначив, що найбільш дисципліновані платники комунальних послуг проживають у Печерському районі, найгірший показник сплати - у Святошинському.
Кияни можуть проконтролювати, як саме житлово-експлуатаційні організації використовують кошти, сплачені за комунальні послуги.
"Якщо в договорі прописана така стаття, як поточний ремонт, то житлова організація не може направити ці гроші не за призначенням. Сьогодні ця стаття під особливим контролем КМДА та правоохоронних органів. Отже, кожен споживач, використовуючи оплату через транзитний рахунок і звернувшись в компетентні органи, може встановити, куди ці кошти були спрямовані і знайти того, хто їх отримав", - додав Каплуненко.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас