Думка: Гривня обвалиться швидше, ніж долар — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Думка: Гривня обвалиться швидше, ніж долар

Валюта
17806
Жодного дефолту США і небезпеки падіння курсу американської валюти не існує. Про це написав у своєму блозі на From-UA керівник Школи політичної психології Геннадій Балашов.
"Дефолт в США - це всього лише політична гра навколо майбутніх виборів. Демократи поцапались з республіканцями і, вочевидь, в цій боротьбі розмови про технічний дефолт - це дуже талановитий з точки зору особистого піару хід президента Барака Обами", - зазначив він.
"Очевидні дані: у США - постійний приріст населення і зростання обсягів грошової маси; в Україні - відтік населення і зменшення грошової маси. Питання - хто ближчий до дефолту?" - запитав автор публікації.
Балашов впевнений, що турбуватися про долю долара українцям не варто - їм краще переживати про гривню. "Якщо в найближчому майбутньому і буде падіння, то тільки гривні. Така динаміка останніх 16 років постійного падіння гривні з 1,6 до сьогоднішніх 8 гривень за долар США. І чим більше уряд говорить про непорушність гривні і слабкість долара, тим ближче її падіння" , - вважає він.
За матеріалами:
from-ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас