Черновецький знайшовся в Ізраїлі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Черновецький знайшовся в Ізраїлі

2519
Київський мер Леонід Черновецький перебуває в Ізраїлі. Про це повідомило видання izrus.co.il. "Леоніда Черновецького бачили у нас тут в Ізраїлі. Нам це підтвердив бізнесмен, який з ним знайомий", - повідомив виданню Олександр Коган.
За інформацією джерел видання, Л. Черновецький приїхав до Ізраїлю відпочивати, але в яке місто - не уточнили. Відомо лише, що він прилетів з Грузії, де останнім часом вирішує ряд ділових питань, пов'язаних з інвестиціями в грузинські гірськолижні курорти.
Як повідомлялося, Черновецький розрахував своїх працівників і залишив елітний будинок у Конча-Заспі. Крім того, у ЗМІ з'явилася інформація з посиланням на джерела в оточенні мера, що його син Степан разом з дружиною Л. Черновецького підшукують для покупки в Барселоні нерухомість, вартість якої орієнтовно складе 10 млн євро.
Раніше прокурор Києва Анатолій Мельник повідомив, що понад 3 тис. га земель, що належать столичній громаді, були незаконно відчужені в 2006-2010 роках, в період, коли Київською міськдержадміністрацією керував мер Л. Черновецький. За даними голови КМДА Олександра Попова, оціночна вартість цих ділянок сягає 75 млрд грн. З цих коштів до бюджету Києва було перераховано лише 5%, що становить 4 млрд грн.
Як відомо, Л. Черновецький був фактично відсторонений від влади в 2010 році. Президент Віктор Янукович звільнив його з посади голови КМДА, призначивши замість нього О. Попова. При цьому з фракції Блоку Черновецького в Київраді вийшли 20 депутатів. Зазначимо, що з весни 2010 року Л. Черновецький майже не з'являвся в Києві.
За матеріалами:
МінПром
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас