Квитки на поїзд і автобус можна придбати через Інтеркаси — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Квитки на поїзд і автобус можна придбати через Інтеркаси

1077
ДП "Розрахунковий центр Міністерства інфраструктури" продовжує реалізацію проекту "Єдиний електронний квиток". Вже створена можливість придбати квитки через платіжні ресурси Інтеркаси, що об'єднує понад десяти міжнародних і національних платіжних систем. Про це повідомили УНН в прес-службі Мінінфраструктури.
Завдяки цьому користувач у будь-який час у будь-якому зручному місці, маючи доступ до Інтернету, зможе обрати поїздку і відразу оплатити своє замовлення.
Для цього необхідно на сайті www.dprc.gov.ua вибрати напрямок поїздки, а в способах оплати вказати платіжну систему Манексі або будь-яку з платіжних систем, які інтегровані в Інтеркасі. В результаті оплати користувач отримує бланк-замовлення або код замовлення (смс на телефон), що дає можливість отримати квиток в будь-який час до відправлення в залізничних або автобусних касах (залежно від виду поїздки).
Нагадаємо, кількість залізничних квитків, оформлених через інтернет, стрімко зростає. Всього у першому півріччі 2011 року таким чином було викуплено 186265 проїзних документів.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас