Влада Криму просить Росію вивезти своїх громадян — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Влада Криму просить Росію вивезти своїх громадян

1483
Перший заступник голови Ради міністрів АРК Павло Бурлаков звернувся до Генерального Консула Росії в Сімферополі Володимира Андрєєва і посла Росії в Україні Михайла Зурабова з проханням надати допомогу в поверненні громадян додому.
Про це повідомили в Головному управлінні інформаційної політики Радміну АРК.
"Прошу впливати на відповідні служби Російської Федерації з метою виконання зобов'язань з перевезення пасажирів за квитками, придбаними раніше", - говориться в листах. Крім цього, уряд Криму обговорює можливість доставки пасажирів до Росії з Міністерством транспорту РФ і Федеральним агентством повітряного транспорту "Росавіація".
Наразі створено оперативний урядовий штаб під керівництвом в.о. кримського прем'єра Павла Бурлакова. Працює також гаряча лінія, куди всі пасажири авіакомпанії можуть звертатися по допомогу.
Як повідомлялося, російська авіакомпанія "Континент", що здійснювала щотижневі 4 рейси з аеропорту "Сімферополь" (три на Москву і один на Красноярськ) без попередження припинила здійснення своєї діяльності. У результаті сотні російських пасажирів, які купили квитки на рейси цієї авіакомпанії аж до 9 вересня, не зможуть вчасно повернутися додому.
За словами першого заступника міністра курортів і туризму Криму Олександра Лієва, проблеми з вильотом почалися ще вчора. Більша частина росіян відлетіла літаками інших авіакомпаній, придбавши квитки за свій рахунок, а 12 дітей з двома супроводжуючими, що відпочивали в Херсоні, не змогли вилетіти.
"Люди їдуть з відпочинку, кошти не розрахували", - пояснив Лієв. Всі діти та супроводжуючі їх дорослі були розміщені в одному з готелів Сімферополя.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас