Перевізники: Ціни на проїзд у київському громадському транспорті занижені — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Перевізники: Ціни на проїзд у київському громадському транспорті занижені

Казна та Політика
530
На думку голови київської міської організації роботодавців-перевізників "Столиця" Валерія Липецького, реальні тарифи на проїзд у громадському транспорті повинні бути вищими.
Таку думку він висловив під час прес-конференції в інтернет-виданні "Обозреватель". За його словами, реальна вартість проїзду в столичних автобусах, тролейбусах і трамваях становить 2 грн. Якби підвищення тарифу відбулося, це майже на 30% збільшило б дохід "Київпастрансу" і знизило б витрати бюджету, вважає Липецький.
Крім того, ціни на проїзд у маршрутках голова також не вважає високими: "Для прикладу: від Києва до Василькова відстань 35 кілометрів, вартість квитка - 10,50 грн, від Боярки до Києва - 15 кілометрів, вартість квитка - 8 грн, тому 3 грн - це не так вже й багато".
За його словами, ці тарифи ледве дозволяють фірмам-перевізникам підтримувати автопарки в сьогоднішньому стані.
Основною проблемою транспортного забезпечення міста Липецький вважає той факт, що з 110 автобусів, що перебувають у розпорядженні "Київпастрансу», на сьогоднішній день лише 300 працюють у звичайному режимі, тоді коли інші переведені в режим маршрутного таксі - з відповідною вартістю проїзду і відсутністю пільг. Тому інтервал руху комунальних автобусів може розтягуватися до 45 хвилин.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас