Чавес повернувся на батьківщину після курсу хіміотерапії на Кубі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Чавес повернувся на батьківщину після курсу хіміотерапії на Кубі

Казна та Політика
175
Президент Венесуели Уго Чавес повернувся на батьківщину у неділю, 24 липня, після проходження курсу хіміотерапії на Кубі. Про це повідомляє Agence France-Presse з посиланням на місцеві телеканали.
Прибувши в аеропорт Каракаса, Чавес заявив, що впевнений у своєму швидкому одужанні. Тим не менш, достовірної інформації про те, який саме тип раку знайшли у Чавеса, досі немає. Раніше джерела, близькі до лікарів Чавеса повідомляли про те, що у лідера Венесуели рак товстої кишки.
Глава Венесуели полетів на Кубу для проходження курсу хіміотерапії 16 липня. За його словами, це був "другий етап" лікування від ракової пухлини. На час відсутності в країні, Чавес делегував частину владних повноважень віце-президенту Еліасу Хауа і міністру планування і фінансів Хорхе Джорданом.
Уперше для лікування на Кубу Уго Чавес подався на початку червня. Спочатку повідомлялося, що венесуельському лідерові зробили операцію з видалення тазового абсцесу. Після цього Чавес на декілька тижнів зник з ефіру радіо і телебачення. Це породило безліч чуток про стан його здоров'я.
30 червня сам президент зізнався, що на Кубі йому також видалили ракову пухлину. Через кілька днів він на час повернувся до Венесуели. Вважалося, що подальше лікування Чавес буде проходити в клініках Бразилії, однак він надав перевагу лікуванні на Кубі.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас