Світовий банк виділив Грузії 40 млн доларів для відновлення економіки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Світовий банк виділив Грузії 40 млн доларів для відновлення економіки

Казна та Політика
140
Рада директорів Світового банку схвалила в четвер виділення чергової частини допомоги Грузії. "Рада директорів Світового банку сьогодні схвалила виділення 40 мільйонів доларів Грузії на підтримку реформ, спрямованих на продовження економічного відновлення та підготовку до післякризового зростання", - йдеться в повідомленні фінустанови.
Нинішній транш - третій і останній пакети допомоги Світового банку грузинському уряду (Development Policy Operation). "Допомога на загальну суму в 175 мільйонів доларів була виділена після кризи серпні 2008 року (російсько-грузинський конфлікт) і глобальної економічної кризи", - пояснюється документі.
"Реформи, на підтримку яких були виділені кошти в рамках даної програми, допомогли економічному відновленню Грузії в 2010 і 2011 роках. Вони також допомогли 900 тисячам людей отримати медичну страховку, а 440 тисяч - спеціалізовану соціальну допомогу...", - наводяться повідомленні слова регіонального директора Світового банку з Південного Кавказу Асада Алама.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас