Королевська збирає підписи за скасування пенсійної реформи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Королевська збирає підписи за скасування пенсійної реформи

Казна та Політика
721
Народний депутат від БЮТ Наталія Королевська ініціювала збір підписів громадян України під вимогою скасувати пенсійну реформу.
"Вся країна бачила, з якими порушеннями схвалювалась ця псевдореформа у Верховній Раді. Крім того, закон про пенсійну реформу істотно погіршив соціальне становище наших громадян, чим порушив низку положень Конституції України. Тому я ініціюю збір підписів людей по всій країні під вимогою скасувати антинародну пенсійну реформу", - пояснила своє рішення Королевська.
Як повідомляє прес-служба депутата, вона підкреслила, що так звана пенсійна реформа не вирішує жодного завдання, заради яких вона розроблялася. "Ця псевдореформа не дозволить підняти людям пенсії, вона не гарантує справедливе пенсійне забезпечення і спокійну старість, і навіть не допоможе ліквідувати дефіцит Пенсійного фонду".
"Розробники закону про пенсійну реформу ставили перед собою дві мети - якомога швидше отримати кредит від МВФ і створити чергове МММ на базі недержавних пенсійних фондів", - заявила Королевська.
Нагадаємо, закон про пенсійну реформу був схвалений парламентом в ніч на 8 липня. Наступного дня опозиційні фракції заявили про намір оскаржити цей закон у Конституційному суді. Як вони стверджують, крім мінусів самого закону, в момент його схвалення в залі перебували не більше 40 депутатів за необхідних 226.
Як повідомив заступник голови Верховної Ради України Микола Томенко, закон про пенсійну реформу ще не був відправлений на підпис президенту.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас