Політолог: Арешт Волги може бути пов'язаний з Росією — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Політолог: Арешт Волги може бути пов'язаний з Росією

Кримінал
1688
Політолог Вадим Карасьов вважає, що новину про арешт голови Держфінпослуг Василя Волги можна розглядати в контексті охолодження україно-російських відносин.
"Можливо, його заарештували за корупцію, можливо за політичні мотиви. Проблема не в тому, що його заарештували, а в тому, чому вирішили його заарештувати. Чому Волга? Тому, що він посідає таку проросійську політичну нішу таких лівих політичних сил", - зазначив Карасьов.
Карасьов вважає, що Волга потрапив в опалу через охолодження відносин України і Росії, оскільки призначався на цю посаду через прохання російської сторони. "Можливо - це показові арешти, і їх можна розглядати в контексті охолодження нинішнього стану українсько-російських відносин. Це сигнал російській стороні та деяким представникам, які призначалися на прохання російського керівництва. Безпечного існування для них вже не існує. Позиція російської сторони з приводу призначень на деякі посади в українському політикумі не є такою вагомою, як два роки тому", - пояснив політолог.
Нагадаємо, сьогодні Генпрокуратура разом з працівниками СБУ затримали голову Держфінпослуг Василя Волгу. Йому інкримінують дії, пов'язані з корупцією.
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас