ПриватБанк не веде переговорів з інвесторами з Росії, але завершує підготовку відкриття відділень у Німеччині — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПриватБанк не веде переговорів з інвесторами з Росії, але завершує підготовку відкриття відділень у Німеччині

Казна та Політика
1157
Найбільший в Україні ПриватБанк (Дніпропетровськ) поки не веде переговорів з інвесторами з Росії, заявила прес-служба кредитно-фінансової установи.
"Ми зацікавлені активно розбудовувати банківський бізнес в Росії й пропонувати клієнтам кращі практики, отримані в результаті 19-річного лідерства в Україні… ПриватБанк на сьогодні не веде ніяких переговорів з потенційними інвесторами з Росії", - говориться в прес-релізі з посиланням на голову правління банку Олександра Дубілета.
Така заява була зроблена у відповідь на припущення окремих ЗМІ про зацікавленість трьох великі російські банків в інвестуванні в ПриватБанк.
У ПриватБанку відзначили, що за підсумками 2011 року він заробив рекордний для банківського сектору України прибуток у розмірі 1,3 млрд грн, а стратегією банку заплановане посилення присутності в деяких країн Західної Європи: завершується підготовка до відкриття відділень на території Німеччини.
Щодо російського ринку в прес-релізі вказується, що до кінця поточного року ПриватБанк планує відкрити в Росії понад 60 нових відділень, наростивши їх загальну кількість до 230 офісів.
У банку також нагадали, що міжнародна банківська група Приватбанк обслуговує понад 20 млн корпоративних і роздрібних клієнтів і має відділення й представництва в 12 країнах світу, включаючи Росію, Грузію, Латвію, Італію, Португалію, Китай та Великобританію.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас