Президент хоче створити "єдине вікно" у сфері надрокористування — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Президент хоче створити "єдине вікно" у сфері надрокористування

Енергетика
216
Відносини між державою і надрокористувачами в Україні повинні бути лібералізовані. Таке завдання дав Президент України Віктор Янукович під час зустрічі в Криму з головою Державної служби геології і надр Україні Едуардом Ставицьким. Про це УНН повідомили в прес-службі Глави держави.
Як заявив після зустрічі голова Державної служби геології і надр, йдеться про заходи з дерегуляції галузі, зокрема про введення принципу "єдиного вікна". "Поставлено завдання лібералізувати ці відносини, щоб інвестор, надрокористувач відчував себе спокійним і захищеним", - сказав Е. Ставицький.
Він також зазначив, що принцип "єдиного вікна" для надрокористувачів вже починає втілювати як Державна служба геології і надр, так і Міністерство екології та природних ресурсів.
Нагадаємо, Перший віце-прем'єр - міністр - міністр економічного розвитку і торгівлі Андрій Клюєв доручив вивчити перспективи впровадження в Україні системи державного інформаційного забезпечення.
Як повідомлялося раніше, вдосконалена система правового регулювання у сфері надрокористування.
Для вдосконалення системи правового регулювання у сфері надрокористування минулого року Кабінетом Міністрів було схвалено дві постанови - "Про затвердження Порядку надання у 2010 році спеціальних дозволів на користування надрами" (від 23.06.2010 № 596) та "Про затвердження Порядку проведення у 2010 році аукціонів з продажу спеціальних дозволів на користування надрами "(від 21.07.2010 № 662).
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас