Кожен другий німець працює під час відпустки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кожен другий німець працює під час відпустки

272
Кожен другий німець продовжує працювати, навіть коли йде у відпустку, повідомляє агентство DPA з посиланням на соціологічне опитування інституту дослідження громадської думки YouGov.
У тому, що, перебуваючи на відпочинку, вони відривалися на роботу, зізналися 52,3 відсотка опитаних. Особливо, це стосується чоловіків (57 відсотків). Частка жінок трохи менша (48 відсотків). Практично кожен четвертий респондент (23 відсотки) заявив, що працює з відпустки "часто", і майже кожен другий (46 відсотків), що "час від часу".
Як зазначає YouGov, найбільш складно розлучитися з роботою на час відпочинку респондентам віком від 45 до 54 років і тим, хто багато заробляє. Так серед тих, хто отримує за вирахуванням всіх податків і відрахувань 3500 або 4000 євро, з відпустки продовжують працювати 72 відсотки.
41 відсоток респондентів при цьому вважають цілком буденним, коли їм на відпочинку дзвонить шеф або колега, щоб поставити запитання з роботи або попросити виконати якесь прохання. 67 відсотків зізналися, що їм це аніскільки не заважає відпочивати і не псує відпускного настрою.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас