Canon буде спонсором Євро-2012 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Canon буде спонсором Євро-2012

198
Японський виробник електроніки Canon Inc. став партнером чемпіонату Європи з футболу 2012 року в Україні та Польщі, і буде офіційним постачальником фотографічної і копіювальної техніки для чемпіонату.
Як повідомляє офіційний сайт УЄФА, Canon надасть для потреб турніру такі види продукції, як цифрові фотоапарати, принтери, копіювальні машини, сканери та факси.
"Компанія Canon рада знову повернутися в сім'ю глобальних спонсорів Євро-2012. Ми свято віримо в силу зображення. Турнір такого розмаху і резонансу є чудовою платформою для демонстрації нашого обладнання та технологій", - зазначив глава Canon Europe, Middle East and Africa Реіті Бамба.
Canon є партнером чемпіонатів Європи з 1980 року і відтоді пропустила тільки Євро-2000. Згідно з угодою, назва компанії буде значитися в графічному оформленні турніру і на рекламних щитах навколо поля на стадіонах Євро-2012. Сanon також отримала право поширювати квитки в рамках своїх рекламних кампаній. Крім того, під час турніру на всіх стадіонах будуть працювати сервіс-центри Canon для професійних фотографів з лагодження фотоапаратури і об'єктивів.
Canon стала дев'ятим глобальним партнером Євро-2012 після adidas, Carlsberg, Castrol, Coca-Cola, Hyundai-Kia, McDonald's, Orange і Sharp. Всього в комерційній програмі Євро-2012 беруть участь десять спонсорів, що володіють глобальними правами. Крім того, Польща і Україна, як організатори турніру, мають по чотири національних спонсора. Права національних спонсорів обмежені територіями їхніх країн.
Корпорація Canon Inc. виробляє принтери і комп'ютерну периферію, копіювальні апарати, телекомунікаційне обладнання, фото-і відеокамери, а також оптику.
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас