Нафта торгується різноспрямовано на тлі новин із США — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нафта торгується різноспрямовано на тлі новин із США

Енергетика
332
Світові ціни на нафту змінюються різноспрямовано в п'ятницю на тлі попередження агентства S & P про ймовірність зниження рейтингу США і сильних статданих з ринку праці. Про це свідчать дані торгів.
Вартість серпневих ф'ючерсів на американську легку нафту марки WTI (Light Sweet Crude Oil) на електронних торгах в Нью-Йорку станом на 8:54 мск підвищилася на 0,14 долара, або на 0,15% - до 95,83 долара за барель. Ціна вересневих ф'ючерсів на північноморську нафтову суміш марки Brent знизилася на 0,43 долара, або на 0,37% - до 115,83 долара за барель.
Міжнародне рейтингове агентство Standard & Poor's (S & P) слідом за агентством Moody's помістило на перегляд з можливістю зниження рейтинги США у зв'язку з труднощами на переговорах між адміністрацією Барака Обами і законодавцями з питання підвищення стелі держборгу.
У той же час краще прогнозів виявилася статистика з ринку праці: кількість первинних заявок на допомогу з безробіття в США за минулий тиждень скоротилася на 22 тис. до 405 тис., тоді як експерти очікували зниження всього на 3 тис.
"Ми не говоримо про різке поліпшення ситуації в США, проте очікуємо її поступового відновлення", - вважає економіст National Australia Bank Ltd. в Мельбурні Бен Уестмор, слова якого наводить агентство Bloomberg.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас