Гроші від адмінпослуг спливають у невідомому напрямку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Гроші від адмінпослуг спливають у невідомому напрямку

Казна та Політика
688
Перший віце-прем'єр-міністр Андрій Клюєв доручив МВС, СБУ та фінансовій інспекції перевірити використання коштів за надання адмінпослуг підприємствами, небюджетними установами та організаціями, підпорядкованими міністерствам і відомствам.
Звіту про проведену роботу Клюєв чекає в місячний термін. "Це потрібно зробити - це дуже важливо", - заявив він сьогодні на засіданні уряду.
Клюєв озвучив міністрам дані Держказначейства, згідно з якими за півроку від надання адміністративних послуг надійшло лише 2,5 млн. грн.
"Це означає, що колосальний фінансовий ресурс перебуває за межами державного бюджету України. Я вчора читав довідку з цього питання: жоден регіон, крім Києва, і жоден центральний орган влади, жодне міністерство, ніхто - тільки один Київ перераховує кошти на казначейські рахунки. Будь ласка, в цьому питанні прошу навести порядок", - заявив Клюєв.
Керівникам міністерств і відомств доручено до 20 липня особисто проконтролювати відкриття окремих рахунків у системі Держказначейства для зарахування в спецфонд держбюджету плати за надання адмінпослуг.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас