Надшвидкий Ламборгіні за 1 млн доларів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Надшвидкий Ламборгіні за 1 млн доларів

670
Італійці люблять дивувати світ чудовими автомобілями. Чого тільки вартий відомий Ламбаргіні! Втім, цього разу вони перевершили себе. В країні представили надшвидкий шестиколісний супер-кар.
Світу представили інноваційний та надшвидкий супер-кар на шести колесах. Авто, потужністю 500 кінських сил може розвивати швидкість понад 300 кілометрів за годину. А два додаткові колеса дозволяють автомобілю краще маневрувати на поворотах та ефективніше гальмувати.
"Ми встановили амортизатори всередині та під капотом авто. А також на подвійних поперечних важелях на обох колесах. Також машину оснастили спеціальною системою кермового колеса. Вона задає напрям іншим під час виконання повороту", - пояснює на телеканалі UBR Джанка Ковіні, дизайнер авто.
Поганяти на такому незвичному супер-карі пощастить далеко не кожному. Коштує він більше, ніж мільйон доларів. Втім, для справжніх поціновувачів, гроші не мають значення, коли йдеться про такий шедевр, запевняють авто-дизайнери.
"Я не просто дизайнер цього авто. Я також його тестував. І хочу сказати, перше, чого я прагнув досягти, повної керованості. Це, на мою думку, має зробити машину найприємнішим засобом пересування", - каже Джанка Ковіні, дизайнер авто.
Втім, навіть якщо кошти у Вас є і ви готові витратити їх саме на такий автомобіль, все одно доведеться зачекати. Адже компанія-виробник супер-карів випускатиме тільки по 20 екземплярів на рік.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас