Toyota підтверджує швидку прем'єру нового покоління Camry — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Toyota підтверджує швидку прем'єру нового покоління Camry

826
У Toyota підтвердили, що нове покоління седана Camry з'явиться на ринку цієї осені. З програмною заявою виступив сам президент компанії Toyota Motor Акіо Тойода, який став головним героєм першого відео-тізера майбутньої новинки
У ролику, що розповсюджується зараз компанією в Інтернеті, Акіо Тойода каже, що майбутня Camry стане найкращою моделлю за всю історію існування сімейства і перевершить всі очікування своїх покупців. Крім того, він пообіцяв, що прийдешній седан встановить нові стандарти якості в сфері безпеки і паливної економічності.
Незважаючи на те, що до передбачуваної прем'єри Toyota Camry залишається буквально кілька місяців, ніяких технічних деталей поки не оприлюднено. Відомо, що в Toyota роблять на свій седан неабиякі ставки і розраховують, що нова Camry стане одним з основних засобів боротьби з конкурентами з Південної Кореї. Нинішнє покоління випускається з 2006 року.
Додамо, що за підсумками щорічного рейтингу порталу Cars.Com саме Toyota Camry в цьому році була визнана самим американським автомобілем з тих, що продаються на ринку США. Концерн випускає седан відразу на двох заводах на території Північної Америки - в Кентуккі і в Індіані. Торік американці купили близько 330 тисяч автомобілів цієї моделі.
За матеріалами:
Maanimo.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас