Податкова хоче перейти на річне декларування податку на прибуток — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Податкова хоче перейти на річне декларування податку на прибуток

Казна та Політика
664
Податкова ініціює перехід від поквартального декларування податку на прибуток до річного. Про це повідомив голова ДПСУ Віталій Захарченко під час розширеного виїзного засідання правління Українського національного комітету Міжнародної торгової палати (ICC Ukraine).
"Зараз до другого читання готується законопроект, що передбачає ще низку змін до Податкового кодексу, а саме: надання узагальнюючих письмових податкових консультацій, вдосконалення процедур погашення податкового боргу, встановлення річного податкового періоду з податку на прибуток, тобто введення подачі лише річної декларації, і т.д"- зазначив глава податкового відомства.
Під час зустрічі з представниками бізнес-кіл, присвяченої налагодженню системного діалогу між владою і бізнесом, Віталій Захарченко розповів про введені податковою службою інновації. Зокрема, мова йшла про результати автоматичного відшкодування ПДВ, обговорювалися питання про скорочення кількості планових перевірок суб'єктів господарювання, впровадження Єдиного реєстру податкових накладних.
Зустріч з представниками бізнесу відбулася в рамках робочої поїздки голови ДПС України в Івано-Франківськ, під час якої було урочисто відкрито другий в Україні Сервісний центр обслуговування платників податків.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас