Поліція: Довести провину Стросс-Кана буде складно — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Поліція: Довести провину Стросс-Кана буде складно

Кримінал
923
Довести суду присяжних провину екс-глави Міжнародного валютного фонду Домініка Стросс-Кана, обвинуваченого в злочинах на сексуальному ґрунті, буде досить складно, вважають співробітники нью-йоркської поліції.
"Ця високопоставлена ​​людина звинувачується в рядовому і поширеному у нас злочині. За нашими спостереженнями, переважна більшість подібних звинувачень розсипаються в суді", - вважає офіцер поліції.
За словами офіцера, у справі екс-голови МВФ будуть фігурувати тільки словесні аргументи, оскільки одна сторона стверджує про насильницький характер того, що сталося в готелі Sofitel, а інша - про добровільний.
Результати біохімічної експертизи в таких ситуаціях не можуть свідчити на користь офіційно потерпілої або офіційно обвинуваченого, передає РІА Новини.
"У цій справі будуть лише слова за відсутності свідків. Одностороннього звинувачення для винесення вердикту, як правило, недостатньо", - вважає поліцейський.
Нагадаємо, 14 травня на той момент чинний глава МВФ Домінік Стросс-Кан був заарештований за звинуваченням у сексуальних домаганнях до покоївки готелю "Софітель".
19 травня він подав у відставку з поста керівника МВФ. 20 травня Стросс-Кана випустили під заставу.
Стросс-Кан в понеділок у верховному кримінальному суді Нью-Йорка відмовився визнавати свою провину в сексуальних домаганнях до покоївки готелю "Софітель".
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас