Кудрін: Міністри фінансів СНД візьмуть участь у розробці пропозицій за світовими стандартами фінансової стабільності — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кудрін: Міністри фінансів СНД візьмуть участь у розробці пропозицій за світовими стандартами фінансової стабільності

Казна та Політика
111
Міністри фінансів країн СНД створили регіональну групу в раді фінансової стабільності G20. Про це повідомив журналістам віце-прем'єр - міністр фінансів РФ Олексій Кудрін на брифінгу за підсумками засідання міністрів фінансів СНД у Києві. "Сьогодні розпочала роботу регіональна група СНД в рамках ради з фінансової стабільності", - сказав він, додавши, що кожна країна самостійно визначить для себе формат роботи в цій групі.
Перше засідання групи відбудеться у вересні, на ньому будуть розглядатися ті ж питання, що і на раді фінансової стабільності, в тому числі пропозиції за світовими стандартами фінансової системи.
Кудрін нагадав, що рада з фінансової стабільності була створена після кризи 1998 року країнами G8, до неї увійшли міністри фінансів, а також керівники центральних банків і наглядових органів на фінансових ринках. Після світової фінансової кризи в 2009 році до складу ради увійшли представники країн G20, а згодом було схвалено рішення про створення шести регіональних груп, в рамках яких інші країни будуть залучатися до розробки нових стандартів світової фінансової системи.
За матеріалами:
Банки.ру
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас