У всій Сирії відключили Інтернет — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У всій Сирії відключили Інтернет

266
У Сирії з ранку відсутній вихід в Інтернет. У державній сирійській компанії телефонного та інтернет-зв'язку повідомили, що Інтернет відключений по всій країні.
"У нас - проблема. Над її рішенням ми зараз працюємо", - сказала співробітниця компанії, не уточнивши характер проблеми, передає РІА Новини.
Останні два з половиною місяці п'ятниця (вихідний день) є в Сирії днем масових протестних виступів. Демонстрації організовуються активістами через соціальні мережі Facebook і мікроблог Twitter. Проте досі тотального відключення Інтернету в Сирії не було. Як правило, відключення обмежувалися окремими неспокійними районами.
Раніше сьогодні стало відомо, що урядові війська відкрили вогонь по демонстрантах у м. Растані в центральній частині країни. У результаті загинули ще 58 осіб, у тому числі 4-річна дівчинка.
З середини березня 2011 р. у Сирії тривають масові заворушення, викликані аналогічними заворушеннями в інших країнах Близького Сходу та Північної Африки. Учасники заворушень вимагають відставки президента Башара Асада та проведення політичних реформ. Асад пішов на ряд поступок опозиції, зокрема скасував надзвичайний стан, який діяв у країні з 1963 року.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас