Міжнародний термінал аеропорту Жуляни буде готовий в 2012 році — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Міжнародний термінал аеропорту Жуляни буде готовий в 2012 році

308
Міжнародний термінал в аеропорту "Жуляни" обіцяють здати в квітні 2012 року.
"Термінал буде з виходом на Медову. Вже майже готовий фундамент", - розповів гендиректор аеропорту Денис Костржевський. За його словами, новий триповерховий корпус займе 15 га і буде пропускати 320 пасажирів на годину.
На першому поверсі будуть зали очікування з 300 кріслами, кафе, магазини, невеликий vip-зал, інтернет-кафе, дві багажні стрічки, 8 стійок паспортного контролю і "курилку". На другому - п'ять дьюті-фрі, три бари і ресторан, а на третьому - техприміщення. Біля виходу з терміналу зроблять дві стоянки по 200 авто.
"У новий термінал спочатку переведемо всі рейси, щоб повністю відремонтувати існуючий термінал, а потім у нього назад переведемо внутрішні", - говорить гендиректор. У старому терміналі йде будівництво прибудови для прийому міжнародних рейсів.
Зараз пасажирам з багажем доводиться підходити до невеликого намету біля злітної смуги, шукати свою сумку в загальній купі і нести до виходу без візків. "Так, у нас були скарги на це, але скоро ми закупимо візки і відкриємо спеціальне багажне відділення", - запевнив гендиректор.
Правда, вчора з'явилася інформація, що він написав заяву про звільнення. "Так, це так, вона поки що не підписана. Але покидати аеропорт Денис Борисович не збирається: він увійде до складу ради директорів", - пояснив заступник гендиректора Олег Петровський.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас