У 2002 році Приватбанк збільшив кількість оплачених чеків Global Refund (TaxFree) у 1,5 рази — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У 2002 році Приватбанк збільшив кількість оплачених чеків Global Refund (TaxFree) у 1,5 рази

Фондовий ринок
349
У 2002 році Приватбанк збільшив кількість оплачених чеків Global Refund (TaxFree) у 1,5 рази в порівнянні з попереднім роком до 4,6 тисяч, а сума виплат по цих чеках у 2002 році досягла 127 тис. Євро.
Як повідомили представники банку, сьогодні повернення частини ПДВ по чеках Global Refund (TaxFree) можна одержати в будь-якім відділенні Приватбанку по всій Україні. При цьому, найбільший обсяг виплат по цих чеках у 2002 році приходиться на Волинь, також активно користаються можливостями системи TaxFree Shopping жителі Одеської, Харківської, Львівський областей, міст Києва і Дніпропетровська.
Співробітничаючи з компанією Global Refund з 1999 року, Приватбанк є єдиним банком в Україні, що здійснює виплати по чеках Global Refund (TaxFree). Сьогодні клієнти банку мають можливість у 23 країнах світу заощаджувати при покупці товарів у міжнародній мережі магазинів компанії Global Refund - Tax Free Shopping, при цьому виплати по чеках Global Refund у Приватбанкові здійснюються безкоштовно. Така послуга для громадян України стає усе більш затребуваною, особливо при все зростаючій кількості поїздок за рубіж з цілями туризму і бізнесу. Так, за даними компанії Global Refund Poland у 2002 році понад 30% усіх покупок, зроблених у системі Tax Free Shopping Польщі, приходиться саме на громадян України.
Також у 2002 році, реалізуючи спільний договір про співробітництво в здійсненні виплат по чеках Global Refund (Tax Free), Приватбанк і компанія Global Refund Poland ввели унікальну для України послугу - регулярний автобусний рейс "TAX FREE" по маршруту Львів (Україна) - Пшемисль (Польща). Під час поїздок туристи одержують можливість відвідати найбільші польські супермаркети і, зробивши покупку з оформленням чека Global Refund (Tax Free) на повернення частини ПДВ, можуть не тільки забезпечити повернення цих коштів у будь-якому відділенні Приватбанку, удешевив вартість своїх покупок, але й одержати зворотну поїздку безкоштовно.
Довідка:
Приватбанк входить у число найбільших системних банків України. Протягом 2002 року обсяг коштів фізичних осіб, притягнутих Приватбанком, збільшився на 1,2 млрд. грн. до 2,6 млрд. грн. На сьогоднішній день банк обслуговує понад 3,5 млн. рахунків фізичних осіб. Національна мережа банківського обслуговування Приватбанку включає 1 367 філій і відділень по всій території країни. Банк має найбільшу в Україні мережу обслуговування пластикових карт: 640 банкоматів, 10 528 POS-терміналів і 1 820 пунктів видачі наявних.
За матеріалами:
ПриватБанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас