Янукович буде випалювати корупцію "розжареним залізом" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Янукович буде випалювати корупцію "розжареним залізом"

Казна та Політика
2909
Президент України Віктор Янукович закликає владу Києва активніше боротися з корупцією і розкраданням майна і земель столичної громади.
Про це він сказав, виступаючи на презентації Стратегії розвитку Києва до 2025 року.
За словами Януковича, болючим залишається питання викорінення корупції і наслідків розкрадання майна і земель київської громади.
"Боротьба з цим ганебним явищем - корупцією - має вестися постійно, незважаючи на ранги. Я чекаю відповідну позицію Київради в цьому питанні", - заявив Президент.
"У мене немає жодного сумніву - ми разом наведемо тут порядок. Ми викорінюватимемо корупцію, як кажуть, "розжареним залізом". І не лише в Києві, але і у всіх містах України", - підкреслив Янукович.
"Порядок в країні починається із стану столиці. Від того, наскільки вдало і ефективно будуть проведені зміни в Києві, залежатиме успіх модернізації всієї України", - вважає глава держави.
Він відзначив, що "Київ безперечно є обличчям України, її візитною карткою, яка значною мірою формує уявлення цілого світу про нашу державу".
В той же час, Янукович підкреслив, що керівники міста повинні завжди пам'ятати: головним критерієм оцінки їхньої роботи є добробут і якість життя мільйонів киян, які прагнуть до комфортних і безпечних умов мешкання, озеленення і благоустрою, чистого повітря і затишку.
"Створення відповідних умов для жителів міста - головне завдання міської влади... Тут є над чим попрацювати. І ми з вами добре знаємо, як це зробити", - уклав Президент.
Як повідомлялося, раніше Янукович закликав підприємців особисто йому скаржитися на корупціонерів, які заважають їм працювати.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас