Вітчизняні АЗС почали зниження цін на пальне — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Вітчизняні АЗС почали зниження цін на пальне

Енергетика
938
Мережа найбільшого вітчизняного оператора ринку нафтопродуктів "Укрнафта" почала зниження цін. Сьогодні в Україні на всіх АЗС цієї мережі зафіксовано зниження ціни на дизельне паливо. Про це УНН повідомили в прес-службі Міненерговугілля.
Очікується, що цей приклад наслідують інші оператори ринку, оскільки протягом останніх двох тижнів на світовому ринку спостерігається тенденція до зниження цін на нафту.
Нагадаємо, 17 травня 2011 р. Експертно-аналітична група з опрацювання питань функціонування ринку нафти і нафтопродуктів і розвитку нафтопереробної промисловості при Міненерговугілля рекомендувала трейдерам нафтопродуктів у зв'язку з надлишком на ринку дизпалива знизити його вартість до 9,6 грн за літр.
Міністр енергетики та вугільної промисловості України Юрій Бойко, який головував на цьому засіданні ЕАГ, зазначив, що держава зважено підійшла до функціонування ринку - знизила акцизи на паливо і ввела відповідні ініціативи на законодавчому рівні. Як зазначив Ю. Бойко, важливо, щоб і надалі відносини між державою і нафтотрейдерами були партнерськими, а домовленостей дотримувалися.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас