Депутати внесли зміни до бюджету Києва на 2011 р. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Депутати внесли зміни до бюджету Києва на 2011 р.

Казна та Політика
174
Депутати внесли зміни до бюджету Києва на 2011 р., збільшивши доходи спеціального фонду на 50,8 млн грн. За таке рішення проголосував 91 депутат зі 101 зареєстрованого в залі, передає кореспондент РБК-Україна.
Як повідомив заступник голови Київської міської державної адміністрації Руслан Крамаренко даним рішенням збільшуються доходи спеціального фонду за рахунок надходжень до цільового фонду пайових внесків від власників тимчасових споруд (МАФ) у сумі 50,8 млн грн.
За рахунок зазначеного джерела збільшуються видатки спеціального фонду, які спрямовуються на об'єкти благоустрою столиці, зокрема, головному управлінню житлового господарства спрямовуються 5,5 млн грн - для відновлення асфальтового покриття внутрішньоквартальних проїздів, 12,2 млн грн - на витрати, пов'язані з експлуатацією дорожнього господарства, 14,9 млн грн - на утримання зелених насаджень та їх оновлення в 1,5-км зоні біля НСК "Олімпійський", 6,7 млн ​​грн - на утримання об'єктів прилеглих до водойм і витрати пов'язані з благоустроєм столиці, 4,2 млн грн - на утримання зелених насаджень Труханового острова, зміст фонтанів, розробку схеми санітарної очистки міста.
Крім того, в бюджеті міста Києва на поточний рік враховується прийняте раніше рішення про залучення зовнішніх запозичень на суму 663,1 млн грн.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас