У Греції пройде загальний страйк проти заходів жорсткої економії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Греції пройде загальний страйк проти заходів жорсткої економії

Казна та Політика
346
Найбільші профспілкові об'єднання приватного та державного секторів Греції проводять в середу 24-годинний загальний страйк на знак протесту проти заходів жорсткої економії, що проводяться урядом країни.
Профспілки закликали трудящих до "масової участі в боротьбі із заходами, які нав'язують народу уряд спільно з "трійкою" (ЄС, Європейський центральний банк і МВФ), передає ІТАР-ТАСС.
У страйку візьме участь персонал державних компаній та організацій, працівники банків, викладачі шкіл і вузів, лікарі державних лікарень та служби "швидкої допомоги", представники органів місцевої адміністрації і журналісти. Телеканали і радіостанції не будуть передавати випуски новин цілу добу.
Через чотиригодинну акцію протесту авіадиспетчерів, яка пройде з 12:00 до 16:00 за місцевим часом (13:00-17:00 мск), в Греції не будуть ні прийматися, ні відправлятися рейси. В результаті акції місцеві і зарубіжні авіакомпанії вже скасували або перенесли на інші терміни сотні рейсів.
Протягом доби не ходитимуть пасажирські та вантажні поїзди Організації залізних доріг Греції, а також приміські електрички. Через участь у страйку Всегрецької федерації моряків у порту Пірей на якорі залишаться всі судна. Пасажирам запропоновано звертатися в свої авіаційні, залізничні та морські компанії для переоформлення квитків на інші дні.
За матеріалами:
Взгляд
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас