Єфремов: Розірвання харківських угод зробить ціну на газ непідйомною для економіки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Єфремов: Розірвання харківських угод зробить ціну на газ непідйомною для економіки

Енергетика
313
Денонсація харківських угод викличе зростання ціни на газ до 450 доларів, що буде непідйомним для економіки країни. Про це заявив народний депутат України, Голова парламентської фракції Партії регіонів Олександр Єфремов, повідомила прес-служба ПР.
"Згідно з цими угодами ми сьогодні маємо знижку в 100 дол за тисячу кубометрів газу від тієї формули, яку підписала в 2009 році Юлія Тимошенко. Якщо ми денонсуємо дану угоду, то ціна відразу зросте до 450 доларів, що буде непідйомним для економіки країни і громадян", - пояснив політик.
На його думку, опозиція свідомо ініціює перегляд харківських угод, щоб стимулювати зростання ціни на газ для України.
"Це робиться свідомо, щоб ще більше завдати шкоди, а потім звинуватити владу, що, мовляв, ось таким чином вона працює", - заявив Єфремов, додавши, що здивований діями деяких депутатів, "які дотримуються тієї точки зору, що чим гірше державі, тим краще їм".
"Вони роз'їжджають по всьому світу, обливаючи брудом країну та її керівництво, вони знаходять якихось представників, якщо вірити ЗМІ, не просто так, які озвучують написані в Україні гасла. Цілком природно, що ці дії не приносять країні користі. Мені хотілося б, щоб ці люди зупинилися, тому що працювати проти своєї держави - це просто нечесно", - резюмував Голова фракції ПР.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас