Гриценко прогнозує підтримку Радою ініціативи Януковича щодо скасування обов'язкового техогляду приватних легкових автомобілів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Гриценко прогнозує підтримку Радою ініціативи Януковича щодо скасування обов'язкового техогляду приватних легкових автомобілів

1070
Депутат Верховної Ради, член фракції блоку "Наша Україна-Народна Самооборона" Анатолій Гриценко прогнозує підтримку парламентом законопроекту Президента Віктора Януковича про скасування обов'язкового техогляду приватних легкових автомобілів, мотоциклів і мопедів в разі його внесення на розгляд Ради.
Про це він сказав Українським Новинам.
"Чи підтримає більшість? Стовідсотково підтримають. Вони відразу забудуть про всі ті негативні оцінки, які вони висловлювали на адресу мого законопроекту. Тепер будуть наввипередки так само голосно розхвалювати, яка класна ідея Януковича", - повідомив Гриценко.
Депутат нагадав, що раніше парламент розглядав проект закону під його авторством, яким також пропонувалося скасувати техогляд для приватного автотранспорту, і вирішив повернути йому на доопрацювання.
При цьому Гриценко вважає недоцільним допрацьовувати законопроект.
"Його не треба повторно вносити... там нічого допрацьовувати. Там написано: скасування техогляду та запропоновано механізм", - сказав він.
Депутат зазначив, що позиція фракції Партії регіонів буде непослідовною в разі підтримки законопроекту Президента.
"Коли вперше його представляв, коли вдруге представляв, то більшість, зокрема фракція Януковича, розповідали казки про те, що цього робити категорично не можна і таким чином ми завдамо удару по Державній автоінспекції, що це спричинить трагічні наслідки на дорогах. Ніхто не хотів чути про ту корупцію і хабарі, які супроводжують процедуру проходження техогляду", - повідомив він.
Гриценко підкреслив, що питання авторства для нього не є принциповим.
Депутат має намір визначитися щодо підтримки законопроекту Януковича після ознайомлення з ним.
Як повідомляло агентство, Янукович має намір 14 березня внести на розгляд Ради законопроект, що передбачає скасування обов'язкового техогляду приватних легкових автомобілів, мотоциклів і мопедів.
У лютому Рада вирішила доопрацювати законопроект № 5066, яким пропонується скасувати державний техогляд автотранспорту.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас