УПБ підтвердив рейтинги стабільності і надійності — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

УПБ підтвердив рейтинги стабільності і надійності

336
Незалежне рейтингове агентство "Кредит-Рейтинг" оголосило про підвищення довгострокового кредитного рейтингу ПАТ "Український Професійний Банк" з рівня uaВВВ до рівня uaВВВ+ з прогнозом стабільний.
Позичальник або окремий борговий інструмент з рейтингом uaBBВ характеризується достатньою кредитоспроможністю порівняно з іншими українськими позичальниками або борговими інструментами. Рівень кредитоспроможності залежить від впливу несприятливих комерційних, фінансових та економічних умов. Знак "+" означає проміжну категорію рейтингу відносно основних категорій (рівнів).
Стабільний прогноз вказує на відсутність на поточний момент передумов для зміни рейтингу протягом року.
Інформація про всі рейтинги визначені агентством наведено на інтернет-сайті www.credit-rating.ua, а також в інформаційних системах REUTERS та BLOOMBERG.
Також УПБ зберіг позицію одного з найбільш надійних банків України. Рейтингове агентство "Експерт-Рейтинг" за підсумками 2010 р. присвоїло Українському Професійному Банку найвищий рейтинг "А" (www.expert-rating.com).
Таким чином, Український Професійний Банк виявився одним з п'яти банків з українським капіталом, які отримали рейтинг найвищого рівня.
У ході останнього аналізу були враховані підсумки банківської кризи 2009-2010 рр.. та внесено корективи в методологію розрахунку, хоча сам алгоритм обчислень залишився без змін.
Довідка про УПБ
Український Професійний Банк (www.upb.ua) - це банк зі 100% українським капіталом, який не має зовнішніх позик. Cтаном на 31 березня 2011 загальні активи УПБ досягли суми 2 млрд. 885 млн. грн. ,Фінансовий результат діяльності склав 20,284 млн грн. Балансовий капітал Банку зріс до 617 млн. грн.
Мережа банку складається з Головного офісу та 35 відділень майже у всіх регіонах України. У березні Банк відкрив нові відділення у Житомирі та Севастополі. Всі відділення банку надають повний спектр банківських послуг для фізичних і юридичних осіб.
За матеріалами:
UPB
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас