"Правекс-Банк" провів День профорієнтації в Нацакадемії управління — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Правекс-Банк" провів День профорієнтації в Нацакадемії управління

Фондовий ринок
120
«Правекс-Банк» у рамках співробітництва з вузами по відбору кадрів з числа випускників провів День професійної орієнтації в Національній академії управління (м. Київ). Співробітники банку консультували студентів старших курсів вузу щодо специфіки роботи в банківських установах, відповідали на питання, що стосуються практичної роботи в банківській сфері, пояснювали, якими діловими якостями, кваліфікацією і навичками повинний володіти успішний здобувач роботи в банку.
Головною частиною Дня професійної орієнтації було проведення анкетування і попередньої співбесіди зі студентами старших курсів Академії, що претендують на посади директорів чи заступників директорів відділень «Правекс-Банку». Крім того, кращому студенту Національної академії управління була вручена іменна стипендія.
Керівництво банку упевнене, що проведення такого роду заходів допомагає, насамперед, студентам зрозуміти специфіку банківської діяльності й оцінити своє бажання і можливості працювати в цій сфері.
У 2002-2003 навчальному році «Правекс-Банк» виплачує іменні стипендії 28 кращим студентам з 25 Вузов України. Стипендії присуджуються Почесним Президентом концерну «Правекс», народним депутатом України Леонідом Черновецьким. За кожного випускника, що пройшов конкурсний відбір на посаду заступника директора чи директора відділення «Правекс-Банку», встановлюється одна іменна стипендія і виплачується протягом року, по 100 гривень щомісяця, кращому студенту, якого рекомендує ВУЗ.
«Правекс-Банк» веде широкомасштабну роботу з ВУЗами України по підбору кадрів з випускників. У 2002 році в результаті цієї роботи з усієї системи «Правекс-Банка» працевлаштовано більш 550 молодих фахівців. На даний момент «Правекс-Банк» співробітничає по працевлаштуванню випускників з 163 ВУЗами з різних регіонів нашої країни.
ДОВІДКА
«Правекс-Банк» створений у 1992 році. Входить у десятку найбільших комерційних банків України. Обслуговує більш 25 тис. юридичних і більш 300 тис. фізичних осіб. У структурі банку - більш 240 філій і відділень, що працюють у всіх регіонах країни.
За матеріалами:
Правекс Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас