Приватбанк відкрив відділення в м. Біла Церква — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Приватбанк відкрив відділення в м. Біла Церква

Фондовий ринок
1019
На початку січня 2003 року Приватбанк відкрив своє друге відділення в м. Біла Церква - одному з найбільших міст Київської області. Як повідомили в Київському головному регіональному керуванні Приватбанку, нове відділення розташоване в центральній частині міста, і надає повний комплекс послуг, як для фізичних, так і для юридичних осіб. Серед яких - прийом депозитних внесків, переказ коштів, прийом комунальних платежів, оформлення й обслуговування пластикових карт, упровадження пенсійних проектів, усі види кредитування і т.д.
При цьому нове відділення Приватбанку буде обслуговувати клієнтів 7 днів у тиждень, що дозволить заповнити визначений дефіцит сучасних якісних банківських послуг у регіоні.
Довідка:
Приватбанк є одним з найбільших банків України. Національна мережа банківського обслуговування Приватбанку включає 1 367 філій і відділень по всій території країни. Банк має найбільшу в Україні мережа обслуговування пластикових карт: 608 банкоматів, 10 528 POS-терміналів і 1 820 пунктів видачі готівки.
За матеріалами:
ПриватБанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас