Янукович: Україна реалізує проекти з енергозбереження згідно з Кіотським протоколом — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Янукович: Україна реалізує проекти з енергозбереження згідно з Кіотським протоколом

Енергетика
323
Говорячи про розвиток співпраці з японською стороною, Президент України Віктор Янукович підкреслив, що цього року "ми будемо реалізовувати більшість проектів з енергозбереження в рамках отриманих від японської сторони коштів згідно Кіотського протоколу". Про це FINANCE.UA повідомила прес-служба Голови держави.
"Ми готові їх (проекти) Японії презентувати – вони вже сьогодні успішно реалізуються в Україні", – сказав Президент, наголосивши, що в Україні є усвідомлення: успішне втілення зазначених проектів знаходиться серед пріоритетних напрямків економічного співробітництва з Японією, а також сприяє відновленню та зміцнення довіри до нашої держави як надійного інвестиційного партнера.
Україна, крім того, зацікавлена у співпраці з японською стороною щодо реалізації проектів, спрямованих на забезпечення власними енергоресурсами.
"Ми запрошуємо вас спільно з нами реалізовувати ці проекти", – сказав Віктор Янукович, додавши, що йдеться, зокрема, про модернізацію українських теплових електростанцій, будівництво заводів із виробництва сонячних батарей та вітряних турбін, їх подальше встановлення як на території України, так і у наших сусідів.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас