Податковий кодекс поправлять за підсумками I кварталу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Податковий кодекс поправлять за підсумками I кварталу

Казна та Політика
1218
За підсумками першого кварталу Податковий кодекс буде доопрацьований. Очікується, що звід податкових правил, зокрема звітність малого бізнесу, вдосконалять до кінця квітня. Про це заявив віце-прем'єр-міністр України - міністр соціальної політики України Сергій Тігіпко.
"Нам треба буде подивитися результати хоча б одного податкового періоду - першого кварталу. Тож до кінця квітня підготуємо пропозиції щодо доопрацювань до Податкового кодексу", - пообіцяв віце-прем'єр.
"Такий документ без доопрацювання не обійдеться, - пояснив Тігіпко. - Я вже бачу, що треба знизити кількість податкових зборів, ввести спрощений податковий і бухоблік для малого бізнесу".
При цьому Тігіпко наполягає, що вдосконаленням Податкового кодексу повинні займатися не податківці, а спеціально створена робоча група.
"Якщо доручати податкові зміни податкової адміністрації, це буде повна катастрофа, - переконаний віце-прем'єр. - Ми за 4 місяці з робочою групою виробимо рекомендації. Потім будемо звертатися до прем'єра, президента, депутатів, продавлювати поправки".
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас