Приватбанк розширює мережу банкоматів у Черкасах — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Приватбанк розширює мережу банкоматів у Черкасах

Фондовий ринок
121
У рамках програми розширення мережі обслуговування пластикових карт, Приватбанк установив три нових банкомати в Черкасах. Як повідомив директор Черкаського головного регіонального керування банку Віктор Шуршин, один з банкоматів встановлений у приміщенні Черкаського Державного Технологічного Університету, з яким Приватбанк реалізує проект по виплаті заробітної плати і стипендій з використанням пластикових карт. У рамках даного проекту планується випустити більш 5000 карт, у тому числі планується випуск спеціальної студентської карти з фотографією власника і логотипом навчального закладу, що замінить студентські квитки і пропуски і не втратить при цьому якості міжнародного платіжного засобу.
На сьогоднішній день Приватбанк реалізує зарплатні проекти з найбільшими навчальними закладами регіону, такими, як Черкаський державний університет ім. Б.Хмельницького, Черкаський пожежний інститут ім. Героїв Чорнобиля, ПТУ і школи міста. Мережа обслуговування пластикових карт Приватбанку в регіоні включає 18 банкоматів, а в найближчі дні буде встановлено ще три банкомати.
Довідка:
Приватбанк входить у число найбільших системних банків України. Національна мережа банківського обслуговування Приватбанку включає 1 374 філій і відділень по всій території країни. Банк має найбільшу в Україні мережа обслуговування пластикових карт: 564 банкомати, 12 475 POS-терміналів і 1 658 пунктів видачі наявних.
За матеріалами:
ПриватБанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас