Учасники акцій протесту в Києві закликають до проведення 29 листопада одноденного загальнонаціонального страйку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Учасники акцій протесту в Києві закликають до проведення 29 листопада одноденного загальнонаціонального страйку

509
Учасники акцій протесту проти прийняття Податкового кодексу в Києві закликають громадян України до проведення 29 листопада в 9:00 одноденного загальнонаціонального страйку. Про це повідомляє прес-служба Центрального штабу порятунку українського підприємництва, а також прес-служба Всеукраїнського центру сприяння підприємницькій діяльності.
За словами прес-секретаря Центрального штабу порятунку українського підприємництва Святослава Швецова, "штаб не розуміє, як узагалі можна вести консультації з чиновниками, які або читали документ фрагментарно, або не читали узагалі".
У свою чергу, координатор акції протесту підприємців Олександр Данилюк у відповідь на слова голови Центральної виборчої комісії (ЦВК) Володимира Шаповала ніби ініціатива підприємців щодо проведення референдуму про дострокове припинення повноважень Верховної Ради є безперспективною з юридичної точки зору також закликав громадян України провести одноденний загальнонаціональний страйк.
Наразі, мешканці наметового містечка готуються провести концерт о 16:00 на Майдані Незалежності на підтримку підприємців.
Крім того, розпочалися виступи координаторів акції зі сцени.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас