Нардеп: Масові акції протесту на Майдані Незалежності буде поновлено 29 листопада — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нардеп: Масові акції протесту на Майдані Незалежності буде поновлено 29 листопада

Казна та Політика
304
Швидше за все, масові акції протесту на столичному Майдані Незалежності буде поновлено 29 листопада ц.р. Про це РБК-Україна повідомив народний депутат від БЮТ-Батьківщина Володимир Яворівський, коментуючи подальший розвиток подій. За його інформацією масові акції буде продовжено з понеділка - 29 листопада.
Нардеп підкреслив, що значна частина мітингувальників - близько половини - готові висловлювати не лише економічні, а й політичні вимоги та гасла.
"Мається на увазі повне перезавантаження влади - від Президента і парламенту - до перевиборів місцевої влади", - сказав В.Яворівський. За його словами, серед організаторів акцій протесту є дискусії щодо подальших дій, але розколу немає.
Водночас виходячи із дискусій, що точаться у наметовому містечку, в ньому декілька центрів впливу, які не можуть дійти згоди щодо подальших дій.
Нагадаємо, сьогодні голова Комітету із питань захисту підприємців при опозиційному уряді Оксана Продан заявляла про незмінність вимог мітингувальників - ветування Податкового кодексу.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас