Компанія Ахметова не проти прибрати до рук "Укртелеком" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Компанія Ахметова не проти прибрати до рук "Укртелеком"

Фондовий ринок
597
Компанія СКМ, підконтрольна бізнесмену Ринату Ахметову, не відкидає можливості своєї участі в конкурсі з приватизації державного оператора "Укртелеком". Про це повідомив гендиректор компанії Олег Попов на прес-конференції в Донецьку.
"Ми не відкидаємо можливості участі у приватизації цього активу. Актив великий, дуже цікавий, зараз ми продовжуємо переговори з деякими партнерами з приводу участі в його приватизації", - зазначив він.
Попов також підкреслив, що Ахметов не лобіює інтереси СКМ у державних структурах. Відповідаючи на запитання, чи не є власник СКМ одним з лобістів компанії, він заявив: "Ринат Ахметов, наш акціонер, не є лобістом інтересів компанії. Ми співпрацюємо з владою і є її партнером".
Нагадаємо, 13 жовтня Фонд державного майна оголосив конкурс з продажу 92,79% акцій "Укртелекому". Стартова ціна державного активу становить 10,5 мільярда гривень. ФДМ розраховує, що ціна продажу складе 11-12 мільярдів гривень.
Станом на 10 листопада 3 компанії подали заявки на ознайомлення з конкурсною документацією. На думку експертів, це СКМ, російська АФК "Система" і турецький Turkcell. У ЗМІ все частіше зустрічається інформація про те, що національного оператора продадуть російській компанії.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас