Компанія на Маршаллових островах відсудила "Укртелеком" у ФДМУ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Компанія на Маршаллових островах відсудила "Укртелеком" у ФДМУ

Казна та Політика
4202
Господарський суд Києва своєю постановою від 8 листопада заборонив здійснювати будь-які дії із перешкоджання проведенню приватизаційного конкурсу з продажу держпакету акцій "Укртелекому".
Таку ухвалу винесено за позовом компанії Ivinvest (Республіка Маршаллові острови) до Фонду державного майна України (ФДМУ) про необхідність у встановлений законодавством термін забезпечити продаж пакету акцій ВАТ "Укртелеком".
За винесеною ухвалою, суд заборонив будь-яким особам перешкоджати ФДМУ, іншим уповноваженим державним органам проводити конкурс, заборонив самому Фонду держмайна здійснювати дії, направлені на припинення цього конкурсу, а також заборонив Антимонопольному комітету перешкоджати його проведенню. Своєю постановою суд також заборонив представникам видавництва Державного інформаційного бюлетеня про приватизацію і газеті "Відомості приватизації" здійснювати дії, які "зроблять неможливою публікацію повідомлень пов'язаних із проведенням конкурсу з продажу пакету акцій ВАТ "Укртелеком".
Всього у визначенні міститься декілька десятків заборон різним державним органам і посадовим особам на здійснення можливих дій із припинення конкурсу з продажу "Укртелекому".
Ця постанова набуває чинності з дати її прийняття - 8 листопада 2010 року.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас