Головну торгову вулицю Москви залишили без покупців — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Головну торгову вулицю Москви залишили без покупців

409
Московський уряд ввів обмеження на паркування машин уздовж тротуарів на Тверськой від Охотного ряду до Тріумфальної площі. На даній ділянці вулиці з'явилися знаки, що забороняють стоянку машин. Представники адміністрації міста заявили, що такий захід спрямовано на "розвантаження дорожньої мережі в центрі міста", і повинна допомогти збільшити швидкість руху транспорту по Тверській.
Російська газета "Комерсант" пише, що від пробок заборона на паркування не рятує, зате місцеві магазини і ресторани втрачають клієнтів і виручку. Велика частина клієнтів магазинів на Тверській пересувається на автомобілях, тому відсутність парковки практично повністю позбавляє їх доступу до торговельних точок.
Якщо ситуація із паркуванням не зміниться, це може вплинути на вартість оренди на Тверській. Зараз мінімальні ставки для ритейлерів, що орендують на Тверській магазини площею менше 100 квадратних метрів, починаються від 5 тисяч євро за квадратний метр на рік. Оренда приміщень більшої площі коштує 2-4 тисячі євро за квадратний метр на рік.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас