Введення нової 100-доларової купюри США перенесено на невизначений термін — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Введення нової 100-доларової купюри США перенесено на невизначений термін

Валюта
591
Дату введення в обіг нової 100-доларової купюри США перенесено. Раніше цей захід було заплановано на 10 лютого 2011 року.
За інформацією Федеральної резервної системи (ФРС) США, Бюро гравірування і друку, яке відповідає за виробництво нових 100-доларових банкнот, зіткнулося з одиничними випадками зім’яття паперу, що не було виявлено на стадії попереднього тестування. У результаті, до наміченого терміну ФРС не матиме необхідної кількості купюр для дотримання очікуваних термінів і обсягів поставок готівки в банки.
Бюро гравірування та друку в даний час працює над усуненням цієї проблеми. Нова дата введення в обіг 100-доларової купюри буде оголошена пізніше.
Нагадаємо, дизайн оновленої банкноти номіналом 100 доларів США був представлений у квітні поточного року. Нова банкнота буде мати декілька нових функцій безпеки, в тому числі вертикальну переривчасту блакитну захисну стрічку на її лицьовій стороні з зображеннями дзвону і написами "100", що рухаються при нахилі банкноти, а також зображення дзвону в чорнильниці, що змінює колір з мідного на зелений при зміні кута зору.
За матеріалами:
UABanker.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас