Вчителька, яка втратила голос, отримала 150 тисяч фунтів компенсації — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Вчителька, яка втратила голос, отримала 150 тисяч фунтів компенсації

224
Англійська вчителька Джойс Уолтерс, яка пошкодила голосові в'язки під час занять, добилась позасудової компенсації у розмірі 156 тисяч фунтів стерлінгів. Про це пише The Daily Mail.
50-річна Уолтерс пропрацювала в школі 12 років, але, втративши голос, була змушена залишити роботу вчительки. У 2009 році Уолтерс вже домоглась від влади компенсації у розмірі 11 тисяч фунтів, після того, як через пошкодження в'язок їй довелося пропустити рік роботи.
Вчителька займалася з дітьми в приміщенні, що знаходилося поряд із зоною відпочинку для учнів, яких їй доводилося перекрикувати. Коли після пропущеного року вона повернулася в школу, її визначили в той же клас, не дивлячись на прохання підібрати інше приміщення.
Компенсація, виплачена Джойс Уолтерс, стала однією з найбільших. Для порівняння, максимальний розмір компенсації, яка виплачується за поранення британським військовослужбовцем, складає трохи більше 34 тисяч фунтів.
Як зазначає The Daily Mail, все більше вчителів вимагають від влади компенсації за різні травми, отримані на роботі. Прагнення врегулювати скарги поза судом обходяться бюджету Великобританії у 20 мільйонів фунтів на рік.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас