У Києві почався бум на "новорічні квартири" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Києві почався бум на "новорічні квартири"

Нерухомість
1901
У Києві почали активно розкидати квартири на новорічні свята. За цінами житло коштує майже в два рази дорожче, ніж сьогодні. Тобто, якщо середня ціна оренди "однушки" (недалеко від центру) сьогодні коштує $50 на добу, "двушки" - близько $70, а "троячки" - від $90, то на свята, що наближаються, цю цифру можна сміливо подвоїти.
При цьому у ріелторських агентствах підтверджують тенденцію, що почалася, і говорять, що якщо клієнт хоче орендувати квартиру на 3-5 діб, то йому дають хорошу знижку - у результаті виходить середньорічна ціна добової оренди.
В той же час, продовжують ділитися досвідом ріелтори, якщо звичайну ціну на добову оренду житла під свята можна сміливо помножати на коефіцієнт 1,5, то в окремих випадках вартість може зрости і в 5 разів. "Це все залежить від площі квартири, її облаштування, і від переоцінки з боку власника. Хоча дефіцит таких квартир експерти пояснюють тим, що багато орендодавців просто відмовляється здавати свою нерухомість саме на Новий рік, розуміючи, що стан її може різко погіршитись", - розповіли в одному із столичних агентств нерухомості.
Найбільш затребувані "новорічні квартири" виявляються з 31 грудня по 3 січня. Хоча часто зустрічається і оренда до 10 січня.
Звичайно ж, найдорожчою є оренда приватного котеджу, - як в місті, так і за містом. Так, в агентстві нерухомості розповіли, що оренда елітних будинків на новорічні свята починається від півтисячі доларів і доходити до декількох тисяч на добу. Але такі будинки власники здають в оренду, як правило, без ріелторських послуг.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас