Гейтнер: Економіка США поступово зміцнюється — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Гейтнер: Економіка США поступово зміцнюється

Казна та Політика
388
Економіка США поступово відновлюється на тлі позитивної динаміки рівня зайнятості в країні. Таку заяву зробив міністр фінансів США Тімоті Гейтнер під час свого виступу на бізнес-конференції в Індії, куди він прибув у складі американської делегації на чолі з президентом Бараком Обамою.
"Зростання економіки США стає все стабільнішим і перспективи другої хвилі кризи виглядають слабкішими, ніж раніше", - заявив він.
За підсумками жовтня рівеньбезробіття у США залишився без змін - на рівні вересня (9,6%). Крім того кількість робочих місць в несільскогосподарських галузях економіки зросла на 151 тис. порівняно із вереснем, перевершивши прогнози аналітиків. Такі дані розповсюдило Міністерство праці країни.
Міністр також висловився за активізацію співпраці у сфері обмінних валютних курсів, які викликають серйозні занепокоєння провідних світових держав.
Говорячи про ринки, що розвиваються, фінансист відзначив усе більш помітні ознаки інфляції і підкреслив необхідність пошуку способів запобігання нестабільності, а також боротьби із протекціоністськими тенденціями.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас