Будинок, у якому живе новий генпрокурор, заборгував за комуналку півмільйона — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Будинок, у якому живе новий генпрокурор, заборгував за комуналку півмільйона

Казна та Політика
579
Будинок, у якому живе новий генеральний прокурор України ВікторПшонка, заборгував за комунальні послуги майже півмільйона гривень.
Про це повідомляє "Газета по-київськи".
"Новоспечений генеральний прокурор Віктор Пшонка живе в центрі Києва, в будинку, в якому також знаходилася і квартира його кума, Віктора Януковича. Але примітний цей будинок не лише VIP-жителями. Будинок по вулиці Володимирській, 49а, заборгував за комуналку майже 500 тис. грн..", - пише газета.
9-поверховий будинок генпрокурора - частина житлово-офісного комплексу, який знаходиться поряд з Національною оперою. У елітному будинку більше сотні квартир, під'їзди дуже чисті, на деяких сходових майданчиках постелені килими і висять картини. У дворі єдиний і дуже маленький, як для такого будинку, дитячий майданчик.
Вхід до під'їзду, де живе Пшонка, охороняє "конс'єрж" в дорогому костюмі, який не пропустить вас, якщо ви не повідомите прізвище і до кого прямуєте.
За інформацією "Газети по-київськи", біля ліфта будинку висить звернення до жителів з проханням сплатити комунальні і експлуатаційні послуги: "Шановні жителі будинку! За станом на 20 жовтня заборгованість по оплаті комунальних і експлуатаційних послуг складає 498 954 грн. З 2 листопада 2010 буде припинено надання експлуатаційних послуг до повного погашення заборгованості".
"Через цей борг фірма, яка обслуговує будинок, припинила здійснювати прибирання прилеглої території, озеленення і ремонт приміщень. Цікаво, що сама фірма знаходиться в цьому ж будинку, і для того, щоб погасити борг, можна просто спуститися на перший поверх. Швидше за все, в деяких квартирах просто ніхто не живе, як це було з Віктором Федоровичем, який ні дня не прожив в отриманій від держави квартирі. Так і набіг півмільйонний рахунок", - зазначає газета.
За матеріалами:
Газета по-києвські
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас