У Києві заборонять підвищувати ціни на м'ясо, хліб, молоко — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Києві заборонять підвищувати ціни на м'ясо, хліб, молоко

Аграрний ринок
467
КМДА підготувала проект розпорядження про врегулювання цін на основні продовольчі товари у столиці.
Зауваження і пропозиції від юридичних і фізичних осіб, їх об'єднань приймаються до 19 листопада.
Проект рішення передбачає визнати таким, що втратило дію, розпорядження КМДА від 27 жовтня 2008 р. № 1464 "Про регулювання цін на основні продовольчі товари", зареєстрованого в Головному управлінні юстиції в м. Києві 15.12.2008 за № 32/798.
Документом пропонується затвердити, що граничні торговельні надбавки до оптової ціни виробника на ковбасні вироби варені, молоко, сир, сметану, масло вершкове, масло соняшникове, яйця курячі, м'ясо птиці - 10%; борошно, макаронні вироби (окрім виробів швидкого приготування), крупи (окрім виробів швидкого приготування), цукор - 12%; яловичину, свинину, хліб - 15%, без врахування витрат із їх транспортування в міжміському повідомленні.
Документом передбачається ввести декларування Головному управлінню цінової політики КМДА зміни відпускних оптових цін на борошно пшеничну вищого, першого і другого сорту, борошно житнє обдирне, яловичину, свинину, м'ясо птиці (тушка), ковбасні вироби варені, окрім вищого сорту, молоко коров'яче питне до 2,5% жиру, сир кисломолочний з масовою часткою жиру до 9%, сметану з масовою часткою жиру до 20%, масло вершкове із вмістом жиру до 72,5% відсотків, яйця курячі, цукор-пісок, масло соняшникове.
Нагадаємо, за розпорядженням КМДА № 1464, 10-відсоткові граничні торговельні надбавки були затверджені в 2008 р. на ковбасні вироби варені, окрім вищого сорту, молоко коров'яче питне до 2,5% жиру, сир кисломолочний з масовою часткою жиру до 9%, сметану з масовою часткою жиру до 20%, масло вершкове з масовою часткою жиру до 72,5%, масло соняшникове, яйця курячі, м'ясо птиці. На борошно, макаронні вироби (окрім виробів швидкого приготування), крупи (окрім виробів швидкого приготування), цукор-пісок гранична надбавка становила 12%; яловичину, свинину, хліб - 15%.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас