Людям Литвина "активно нагадують", що потрібно перейти в іншу партію? — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Людям Литвина "активно нагадують", що потрібно перейти в іншу партію?

Казна та Політика
397
Голова Верховної Ради, лідер Народної партії Володимир Литвин заявляє, що очолювана ним політична сила зайняла на місцевих виборах 3-4 місце і застерігає від спотворення волевиявлення громадян.
Як передає кореспондент УНІАН, про це він сказав сьогодні на брифінгу.
"Мене непокоїть та обставина, що, не дивлячись на вимогу закону - протягом п'яти днів встановити результати виборів, в останню мить почалася кампанія із перерахунку бюлетенів", - сказав Литвин.
За його словами, нерідко а це стосується тих округів, де "перемогли представники Народної партії". На його думку, це можна пояснити тим, що "схаменулися і побачили, що за підсумками виборів в місцеві органи влади Народна партія займає третє-четверте місце". Литвин стверджує, що очолювана ним партія має "більше 5% в обласних радах, практично 7% - в районних радах і в селищних і сільських радах - практично 9-10%".
Литвин підкреслив, що в партії є велика кількість "авторитетних людей". При цьому він стверджує, що цим людям "починають активно нагадувати” про те, що вони повинні для подальшої успішної діяльності “перейти в іншу партію".
Литвин зазначив, що вперше Народна партія йшла на вибори самостійно, тому що раніше вона брала участь у складі різних блоків.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас