У Чехії випустили комікс із порадами для українських повій — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Чехії випустили комікс із порадами для українських повій

779
Серед порад для "новеньких" від повій із досвідом - не потурати сутенерам і клієнтам і берегти себе.
В Чехії соціальні служби випустили брошури у вигляді комікса для повій з України під назвою "Вітаємо вас в Чеській Республіці!".
В буклеті, у формі спілкування з дівчиною, яка лише прибула до Чехії для роботи повією, її досвідчені колеги дають поради, як можна уникнути венеричних хвороб, а також про необхідність постійних медичних оглядів.
Також в брошурі розміщені поради, як правильно використовувати презервативи. Дослідні повії діляться невеликими хитрощами професії, наприклад - як можна використовувати презерватив непомітно для клієнта, який проти контрацепції.
Серед порад для "новеньких" від повій із досвідом - не потурати сутенерам і клієнтам і берегти себе
"Мій шеф говорить, що повинна робити те, що хочуть клієнти. Але я цього інколи не хочу. Тут в Чехії і на Моравії є багато клубів. Якщо тебе хтось силуватиме робити те, чого не хочеш - знайди собі інший клуб або йди на вулицю", - радить жриця кохання, яка побажала залишитися невідомою.
Крім того, для дівчат, які займаються проституцією, автори буклету описали найбільш поширені хвороби, які передаються статевим шляхом
Ця брошура була розроблена в Голландії і перекладена на декілька мов світу, із врахуванням специфіки роботи нелегальних повій в різних країнах.
Варто зазначити, що переклад пам'ятки українською виявився украй поганим. У брошурі безліч граматичних і стилістичних помилок, аж до смислового спотворення оригінального тексту
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас